Het Goed houdt kerstmarkt

Hoogeveen - Het wordt weer dringen voor de deur zaterdagochtend 23 november bij Het Goed. De traditionele kerstmarkt trekt jaarlijks steeds meer mensen en vindt die dag plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

De kerstmarkt is bij Het Goed de traditionele start van de feestmaand en de medewerkers hebben met veel enthousiasme en inzet de gehele winkel aan de Kanaalweg 2 omgetoverd in kerstsfeer. Naast allerlei kramen met bijzondere en unieke kerstspullen is er ruimte voor veel inspiratie. En een hapje en een drankje ontbreken niet.

Beter milieu

Het hele jaar door worden alle kerstspullen die binnenkomen geselecteerd en bewaard voor deze speciale kerstmarkt. Kerstballen in alle soorten en maten, kerstslingers, kerststalletjes, kerstdorpjes, kunstbomen en nog heel veel andere decoraties en snuisterijen. Aan Het Goed gegund om her te gebruiken en om mensen die bij Het Goed werken deze retail werkervaring op te laten doen. Voor de klant levert het bijzondere spullen op, die niet alleen mooi geprijsd zijn maar ook bijdragen aan een beter milieu. Want hergebruiken is goed voor het milieu.

Kerstwensboom

Er staat in de winkel ook een Kerstwensboom. Daarin kan iedereen een wens hangen voor iemand die hij of zij dit jaar een extra mooie kerst gunt. De klant met de meest bijzondere wens ontvangt een waardebon van 50 euro om de wens in vervulling te laten gaan.