Leden van Voorwaarts op reis door de tijd

Tiendeveen - Afgelopen zaterdagavond vond de tweejaarlijkse uitvoering van gymvereniging Voorwaarts Tiendeveen plaats. De uitvoering had als thema ‘De Tijdmachine’.

De leden van Voorwaarts gingen op reis door de tijd. Van de minions uit het jaar 2013 naar the eye of the tiger uit 1982. En van de macarena uit het jaar 1993 naar jumpstyle uit 2007.

Minions

De jongste groep kwam uit de tijdmachine als minions en hebben sprongen en hun kunsten op de rekstok laten zien. De groep van 8 tot 10 jaar heeft de jumpstyle gedanst, een snelle en energieke dans uit de 00’s. Ook hebben ze sprongen op het verhoogd vlak laten zien op het nummer drop it van Scoop. De meiden van 11 tot 13 jaar hebben de welbekende macarena gecombineerd met acro-oefeningen, hiermee gingen ze terug naar de 90’s.

Tijdmachine

Ook lieten ze zien wat ze op de balk en trampoline kunnen op vele nummers uit de jaren 90. De groep van 13 jaar en ouder is nog een stukje verder terug in de tijd gegaan, met een sprongnummer op the eye of the tiger en met een dans op het liedje dancing queen van Abba. De selectie van Voorwaarts is naar deze tijd gereisd op het liedje ‘Tijdmachine’. Het was een spannende en leuke avond in een goed gevulde zaal.