Michiel Piepot beloont zichzelf met plek bovenaan de ranglijst

Hoogeveen - Met overwinningen op biljarttoppers Stoffel Strijker en Piet Sangers heeft Michiel Piepot zich bovenaan de ranglijst van biljartclub 't Naadje genesteld. Vele seizoenen speelt Piepot in De Nachtwacht, maar slechts zelden was Piepot te bewonderen in de vorm waarin hij zich nu bevindt.

Dat hij nu dan eindelijk bovenaan staat is een mooie bekroning op zijn vele trainingsarbeid. Johan Benjamins volgt Michiel op de voet. De winst van Duncan Steenbergen kon niet voorkomen dat Michiel zijn plekje bovenaan kwijt was. Het scheelde maar een haartje of ook de kampioen van vorig jaar, Arjan Akse, zou Benjamins een plekje doen laten zakken.

De nipte nederlaag tegen Harry Frank bracht Akse niet wat hij wilde. Zelfs de winst op Remco Prijs kon daar geen verandering in brengen. De dip van Prijs leek geen tijdelijke te zijn, want even later wist ook Hendrie Kreuze hem dik te verslaan. Kreuze leek in een supervorm afgereisd te zijn naar Hoogeveen want ook Jan Patat werd vernederd. Ook Gerwin Mol was weinig gegund, Stoffel Strijker leek geleerd te hebben van zijn partij tegen Michiel want Mol werd van het kastje naar de muur gestuurd.