Twee keer primeur tijdens Auto Palace Winter Veiligheidsdag

Hoogeveen - Auto Palace houdt op 9 november de traditionele Winter Veiligheidsdag waar auto’s van klanten gratis worden gecontroleerd op ruim 20 vitale punten zoals vloeistoffen, de bandenprofiel en de spanning in de accu et cetera.

De dag begint om 8.00 uur en loopt door tot 15.00 uur. Er kan geen afspraak worden gemaakt, klanten worden op volgorde van binnenkomst geholpen. ‘Terwijl wij uw auto gaan controleren kunt u genieten van een kopje koffie of een lekkere kop erwtensoep in onze showroom’, vertelt een van de medewerkers.

Peugeot-showroom aangepast aan nieuwe huisstijl

Tijdens de Winter Veiligheidsdag kan dit jaar geen gebruik worden gemaakt van de Peugeot-showroom, waardoor de focus ligt op de andere showroom. ‘Onze Peugeot-showroom staat op dit moment op zijn kop want deze wordt geheel aangepast aan de nieuwe huisstijl van Peugeot. Deze zomer hebben we de buitenkant al een nieuwe kleur gegeven, nu is dus de binnenkant aan de beurt. Een nieuwe vloer, nieuw interieur en een nieuwe Peugeot-receptie worden gerealiseerd, zodat wij weer helemaal up-to-date zijn.’ De verwachting is dat voor het einde van november alles gereed is.

Twee primeurs

Komend weekend zijn er twee belangrijke primeurs. De nieuwe Opel Corsa: de baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst, met de opwindende techniek van een grotere auto, en de nieuwe Peugeot 208, die met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter laat zien. Beide auto’s staan gebroederlijk naast elkaar dit weekend.

‘Volop redenen om zaterdag ons bedrijf aan Buitenvaart 2102 te komen bezoeken. Wij zien u graag!’