Groot pokertoernooi in Hoogeveen

Hoogeveen - In Partycentrum Schoonhoven vindt zaterdag de Pokeren.nl Poker Series plaats. Het toernooi begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 00.00 uur. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en rankingfinale.

Het vijfde seizoen is begin februari van start gegaan. Er worden het hele jaar door toernooien gehouden, waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 60 toernooien op het programma. De toernooien van de Poker Series duren ongeveer vijf uur.

Tweede keer

Het toernooi in Hoogeveen van komende zaterdag wordt gehouden in Partycentrum Schoonhoven. De Poker Series is hier sinds het tweede seizoen al te gast en gemiddeld deden er zo’n 70 personen mee per voorronde. Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website.

Op deze pagina is ook informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je pokercarrière.

Aanmelden

Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op Pokeren.nl.