Ouderen zijn welkom bij kerstshow

Ruinen - Ouderen van 70 jaar en ouder uit de gemeente De Wolden zijn van harte welkom bij een exclusieve kerstshow in Exloo, op 21 en 22 december. Het evenement waarin paarden en muziek een belangrijke rol spelen is gratis te bezoeken.

De organisatie is in handen van het Hippisch Centrum Exloo in overleg met Welzijn De Wolden en de ouderenzorginstellingen in De Wolden.

Het wordt een middag met bijzondere optredens met paarden, muziek en ander sfeervol vertier en vermaak. De show duurt van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur inclusief een pauze en mogelijkheid voor een drankje.

Op tijd aanmelden

Het centrum beschikt over een tribune die goed toegankelijk is voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Het vervoer van en naar Exloo is ook gratis en wordt gecoördineerd door Welzijn De Wolden. Zij nemen na aanmelding met iedereen telefonisch contact op voor de praktische afspraken. Per persoon kan er maximaal één begeleider mee. Opgeven kan tot 6 november bij Welzijn De Wolden, tel. (0528) 378686.

Hippisch Centrum Exloo, waar veel nationale en internationale concoursen worden gehouden, organiseert dit jaar voor het eerst de kerstshow. Het bestuur van het centrum heeft contact gezocht met zorg- en welzijnsinstellingen in Drenthe om ouderen in de periode rondom de niet altijd makkelijke feestdagen een leuk uitstapje te bezorgen.