Jan Vayne en Adriaan Stoet geven concert in Kunsthuis Venendal

Hoogeveen - In Kunsthuis Venendal is zondag 24 november een concert op piano en viool door Jan Vayne en Adriaan Stoet.

Een gevarieerd concert waarin het publiek muziek van Chopin tot Queen en van Bach tot de Beatles kan verwachten. De muzikanten maken op hun eigen unieke en ludieke wijze een mooie verbinding tussen klassiek en modern repertoire. Er is zelfs ruimte voor spontane verzoeknummers.

Hoogeveense jeugd

Pianist Jan Vayne behoeft nauwelijks nog introductie. Dat deze unieke creatieve pianovirtuoos een muzikaal duo vormt met violist Adriaan Stoet is echter minder bekend. Beide Maestro’s wonen tegenwoordig op een steenworp afstand van elkaar in het centrum van Zwolle. Maar…beide musici hebben hun jeugd doorgebracht in Hoogeveen. Beiden hebben ze onderwijs genoten op het Menso Alting College en de muziekschool in Hoogeveen. Daar werd de basis gelegd voor hun conservatoriumopleiding en de daaropvolgende succesvolle muzikale carriere.

Omvangrijk repertoire

In Kunsthuis Venendal zullen de twee muzikale vrienden het publiek graag tonen dat ze nog steeds de sterren van de hemel spelen. Het geroutineerde tweetal kan putten uit een omvangrijk repertoire aan klassieke meesterwerken, filmthema’s en popsongs, waar ze op speelse wijze een eigen draai aan geven.

Het optreden begint om 16.00 uur in Kunsthuis Venendal aan de Hoofdstraat in Hoogeveen.

Kaarten zijn verkrijgbaar per e-mail info@kunsthuisvenendal.nl of telefonisch 06 53978889.