Quva-systeem cadeau bij Keukencentrum Uniek

Hoogeveen - De laatste maanden van dit jaar krijgen klanten bij Keukencentrum Uniek een bijzonder fraai cadeau bij aanschaf van een keuken.

Het betreft geen cadeau zoals een extreem hoge korting of een andere ongeloofwaardige verkooptruc, maar de klant krijgt van de Hoogeveense keukenspeciaalzaak een cadeau waar hij écht iets aan heeft.

Quva-systeem

Eigenaar Dennis Spijkerman: ‘Extreme kortingspercentages, alle apparatuur of de montage van een keuken gratis weggeven past niet bij ons bedrijf en is in onze ogen ook niet geloofwaardig. Daarom hebben wij samen met één van onze vaste leveranciers besloten om de laatste maanden van het jaar écht iets weg te geven. En als wij wat weggeven, dan vinden wij dat het iets moet zijn waar de klant ook daadwerkelijk wat aan heeft. Wie nog in 2019 een keuken koopt bij ons krijgt een Quva-systeem cadeau.’

Steentje bijdragen aan verminderen voedselverspilling

Op de vraag wat een Quva-systeem is: ‘Dit is een uniek vacumeersysteem waardoor je je steentje kunt bijdragen aan het verminderen van voedselverspilling. Voedsel bewaard in vacuüm kan immers tot wel driemaal langer vers blijven. Quva is volledig ingebouwd in het werkblad, daarom is het praktisch en neemt het geen extra ruimte in beslag. Zo wordt beter omgaan met voedsel ongemerkt onderdeel van het dagelijkse leven. Quva is uitgerust met diverse vacumeerfuncties voor verschillende toepassingen en wordt standaard geleverd met diverse accessoires.

Smakelijke kookdemonstratie

Dennis besluit: ‘Misschien nog leuk om in de agenda te zetten: Op zaterdag 16 november organiseert de keukenspeciaalzaak een smakelijke kookdemonstratie. Er komt een chefkok van BORA langs die overheerlijke recepten bereidt en de unieke werking laat zien van het BORA kookplaat afzuigsysteem. Naast de inspirerende demonstratie is er natuurlijk gelegenheid om gezellig wat te eten en te drinken. Aanmelden hoeft niet, iedereen is vrij om binnen te komen wandelen.’