Fase 2 in herinrichting Hoofdstraat gaat binnenkort beginnen

Hoogeveen - Aannemer Zuidema uit Hoogeveen start begin november met de herinrichting van het gebied rondom de Cascade. Het betreft de tweede fase van de herinrichting van de Hoofdstraat.

De eerste klus van fase 2 is de sloop van het vaste podium halverwege de Cascade. Deze wordt in november gesloopt. Hiervoor in de plaats komt een beter toegankelijk wandelpad over de Cascade. In de periode 18 november tot 1 januari vinden er geen werkzaamheden plaats in verband met de bereikbaarheid van de winkels tijdens de feestdagen. Vanaf januari 2020 gaat de aannemer verder met de nieuwe inrichting.

Inloopavond

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden wordt een inloopbijeenkomst gehouden. Belangstellenden kunnen kennismaken met het team van aannemer Zuidema. Daarnaast worden de sloopwerkzaamheden van het podium toegelicht met de gevolgen hiervan op de bereikbaarheid.

De inloopbijeenkomst wordt gehouden op woensdag 30 oktober van 18.30 tot 19.30 uur in het Herman Bavinckhuis aan het Stoekeplein 2. Voor de werkzaamheden die vanaf januari worden uitgevoerd volgt een tweede inloopbijeenkomst.