Mumford & Sons tribute The Hillbilly Moonshiners in Het Podium

Hoogeveen - Zaterdag 9 november brengen The Hillbilly Moonshiners een tribute aan de Britse band Mumford & Sons. Deze energieke folkband scoorde wereldhits als I Will Wait, Lover of the Light, The Cave en Little Lion Man. De mannen van the Hillbilly Moonshiners komen met hun tribute enorm dicht bij de zo geroemde sound van de band. Vorig jaar stonden de Hillbilly Moonshiners al voor een bomvol Podium en dat smaakte naar meer.

The Hillbilly Moonshiners

De afgelopen jaren groeiden The Hillbilly Moonshiners in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Zo tourde de band door heel Europa, en waren zij onder meer te zien op festivals als Sziget in Hongarije en in de Megatent van de Zwarte Cross.

De band komt naar Het Podium voor een ultiem eerbetoon aan Mumford and Sons. Dat betekent de bekendste songs van de albums Sigh No More, Babel, Wilder Minds en natuurlijk het nieuwe album Delta, afgewisseld met cover materiaal dat Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt.

Kaarten voor het concert zijn te reserveren via hetpodium.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.