'Trots om bij te dragen aan inrichting nieuwe centrum'

Hoogeveen - De Hoofdstraat wordt flink aangepakt. Elke twee weken vertelt een bezoeker, ondernemer of Hoogevener wat zij van de herinrichting van de winkelstraat vinden. Deze week: Bert Zuidema.

'Nu het eerste deel van de herinrichting klaar is kun je pas echt zien hoe mooi het hart van Hoogeveen is geworden. De foto’s van de verlichte fonteintjes met de mooi aangelichte kerk op de achtergrond vliegen voorbij op social media. Dit en de leuke reacties onder de foto’s bevestigen dat Hoogeveners trots zijn op hun nieuwe centrum.

Binnenkort start de herinrichting van het tweede deel van de Hoofdstraat. Na een uitgebreide aanbesteding mag Zuidema dit uitvoeren. Zowel links en rechts van de Cascade gaat ook daar de volledige bestrating op de schop. Dit jaar verdwijnt het vaste podium  uit de Hoofdstraat waarna begin volgend jaar de tweede fase van de herinrichting echt van start gaat. Als Hoogeveense aannemer zijn we trots dat we ons steentje mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het nieuwe stadscentrum.'