Magic of Georgia in De Tamboer; dé danssensatie van de Kaukasus

Hoogeveen – Zaterdag 2 november komt The Royal National Ballet Company naar De Tamboer. Na een reeks internationale tournees is het gezelschap uit Tblisi eindelijk in Nederland te zien. Met Magic of Georgia presenteren zij een show die zijn gelijke amper kent.

Met maar liefst 32 dansers staat deze voorstelling garant voor een avondvullend dansspektakel met authentieke Georgische muziek, die speciaal voor deze show is samengesteld.

Magic of Georgia

Georgische folklore en klassieke dans worden schijnbaar moeiteloos met indrukwekkende zwaardgevechten en acrobatiek gecombineerd. De vrouwen lijken haast over het podium te zweven en de mannen blinken uit in acrobatische sprongen, om van de talloze kleurrijke kostuums nog maar niet te spreken.

Met meer dan tien kostuumwisselingen komen alle traditionele stijlen uit de Kaukasus aan bod en komt het roemruchte verleden van het trotse Georgië met haar vermaarde Koningen (en Koninginnen) weer tot leven.

De voorstelling is in Drenthe alleen in Hoogeveen te bekijken. Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.