Een avond voor ZP’ers met Maria Boelens

Echten - In een zaal van vakantiepark Westerbergen vindt donderdag 21 november een avond plaats voor alle ZP’ers in Meppel, De Wolden, Westerveld en omgeving. Deze wordt voor het derde achtereenvolgende jaar gehouden door Bruisend ZP, ZP Meppel en ZP Westerveld.

Dit jaar heeft Bruisend ZP de eer om het te mogen organiseren. Het thema van deze bijeenkomst is hoe koude acquisitie toch heel warm kan zijn, de kunst van een goed gesprek volgens Maria Boelens.

Maria Boelens

Maria Boelens, (1969) werkte na haar opleiding in diverse leidinggevende commerciële en advies- functies bij ABN AMRO en Delta Lloyd. In 2012 schreef zij het succesvolle boek ‘Klanten komen altijd van rechts’, waarin ze de klantgerichtheid in de Nederlandse retailbranche op pakkende wijze analyseerde en beschreef. Sinds 2013 is Maria Boelens partner bij Triple Blended; een landelijk trainingsbureau voor klantsucces, leiderschap en ondernemersvaardigheden. Met meer dan 15 jaar ervaring stellen zij hun expertise ter beschikking voor het succesvoller maken van MKB-ondernemingen, grote ketens en organisaties in retail, horeca en dienstverlening. Zo train(d)e Triple Blended bijvoorbeeld Aldi, van Haren en PostNL.

Lastig onderdeel

Maria verzorgt een presentatie over haar kijk op, zoals ze het zelf zegt, haar hobby: koude acquisitie. Voor velen een lastig onderdeel van het ondernemerschap; voor Maria een uitdaging waaruit ze juist veel voldoening haalt. Ook andere ZP-netwerken uit de omgeving zijn benaderd, andere zelfstandigen zijn van harte welkom. De avond begint om 19.30 uur, daarvoor is er een inloop. Zoals gebruikelijk wordt afgesloten met een borrel. De koffie en twee consumpties zijn voor rekening van de organisatie.

'We hopen op een grote opkomst. Try-outs zijn van harte welkom. Tip ook jouw netwerk over dit event. Neem een ZP'er mee. Wij dagen jou uit om tenminste één ZP'er buiten ons netwerk mee te nemen als try-out. Van een try-out hebben we de naam, bedrijfsnaam en het mailadres nodig', aldus de organisatie.