Run op kaarten voor rondleiding bij Bakkerij Faber tijdens OBD

Hoogeveen - Punt H ging vandaag pas om 10.00 uur open, maar rond 8.00 uur stonden de eerste bezoekers al voor de deur. Al snel werd de rij langer en langer. Iedereen hoopte een kaart te bemachtigen voor de rondleidingen die op vrijdag 1 november in het kader van de Open Bedrijvendag Hoogeveen worden verzorgd bij Bakkerij Faber. Hoewel maximaal vier kaarten per persoon werden uitgedeeld, waren na tien minuten alle 200 kaarten al vergeven.

De teleurstelling bij diegenen die naast kaarten grepen was groot. Maar er is nóg een kans. Zaterdag gaan de deuren opnieuw om 10.00 uur open en dan zijn er nog eens 200 kaarten beschikbaar. Bewust is gekozen voor twee uitgiftemomenten, en één daarvan in het weekend, om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden kaarten te bemachtigen. Ook zaterdag geldt: op is op en maximaal vier kaarten per persoon.

Het is de derde keer dat Bakkerij Faber deelneemt aan de OBD. Ook beide vorige keren moesten vooraf kaarten worden opgehaald. Ook toen was animo ervoor enorm.