Winnaar gratis Novoferm garagedeur bekend

Hoogeveen - Weerts Advies heeft op 4 en 5 oktober de Grandioze Garagedeur Dagen gehouden. Veel lezers van deze krant wisten de nieuwe showroom van Novoferm A-select dealer Weerts Advies in Hoogeveen te vinden.

Elke klant die op een van deze twee dagen akkoord voor opdracht gaf, schreef zichzelf automatisch in om kans te maken op een gratis Novoferm garagedeur. De eerstvolgende maandag werden de winnaars door de notaris bekendgemaakt. Tussen deze vier winnaars zat de familie Boertien uit Emmen, die de vrijdag ervoor net opdracht hadden gegeven voor levering van een Novoferm garagedeur.

Zaterdag 12 oktober heeft de familie Boertien uit handen van Kenny Weerts de waardecheque ontvangen voor de gratis Novoferm garagedeur. De familie Boertien werd feestelijk onthaald met koffie en gebak.

Wie nu toch nog een prachtige garagedeur wil aanschaffen heeft geluk. Weerts Advies heeft naast een waardevol advies ook een leuke herfstactie die het aanschaffen wel extra aantrekkelijk maakt. Neem voor meer informatie contact op met 0528-352417.