Taart voor Team 10 Mijl tegen Kanker

Hoogeveen - De Taart van de Week van Bakkerij Mulder gaat deze week naar Team 10 Mijl tegen Kanker. Het team bestaat uit 14 Hoogeveense hardlopers die de Dam tot Dam Loop liepen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het team haalde 21.000 euro op.

Deelname aan de loop en het inzamelen van geld voor onderzoek bleek een van de wensen van Esther Haag (42), nadat in 2016 borstkanker bij haar werd vastgesteld. ‘Het geld dat we inzamelen komt direct ten goede aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation, die is verbonden aan het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Daar ben ik behandeld. Deze ziekte moet gewoon de wereld uit’, vertelde ze eerder aan deze krant.

Teamleden

Team 10 Mijl tegen Kanker bestaat uit Esther Haag, haar vriend Edgar Meijer, Arnold Jansen, Ida Schmidt. Martine Mulder, Joy de Vries, Marc de Maat, Esther Weppner, Heleen van Dorst, Henriëtte Visscher, Sandra Dedemsvaart, Cecille Hartgers, Pim Holthof en Stefan Fieten. De lopers werden ondersteund door Leandra Vossenberg, Lilian Mulderij, Karen Mulderij, Rianne Mulderij en Simone Strijker.