Keurslagerij Drent kiest al jaren voor Boeuf D’Or rundvlees

Hoogeveen - Boeuf D’Or rundvlees staat voor welzijn voor de dieren en gezondheid voor de mens, dier en omgeving. Het is rijk van smaak, botermals en vooral erg lekker en met het kopen van dit rundvlees draagt men een steentje bij aan het welzijn van Boeuf D’Or runderen.

Keurslagerij Drent heeft ervoor gekozen te werken met Boeuf D’Or rundvlees van een bijzondere kwaliteit en een heerlijke volle smaak, dat niet bij elke slager verkrijgbaar is.

Boeuf D’Or is ontstaan uit de vraag naar rundvlees met garanties. Kwaliteit, smaak en prijs zijn niet meer de enige aankoopargumenten voor de consument. Ook krijgen slagers steeds vaker de vraag waar hun vlees vandaan komt. Verantwoord en duurzaam vlees, zorg voor de dieren en herkomst van het product zijn eveneens belangrijke aspecten. Niet biologisch maar toch meer aandacht voor het dier.

Kwaliteitsvlees

Het Boeuf D’Or vlees staat garant voor een stuk kwaliteitsvlees uit de omgeving. Boeuf D’Or kalveren verblijven minimaal 150 dagen bij de moeder in de kudde en ze worden via diervriendelijk vervoer bij geselecteerde vleesveehouders grootgebracht. Boeuf D’Or runderen worden gehouden met respect voor het milieu, dier en zijn omgeving.

Er is constant aandacht voor het dier, ras (Blonde d’Aquitaine, Limousin) welzijn en voerreceptuur. De runderen worden gevoerd met fijn kruidig hooi, granen, maïs, tarwe en gerst. Dit geeft Boeuf D’Or rundvlees zijn unieke smaak en malsheid.

Eerlijk product

Een paar weken geleden heeft Keurslager Rolph Drent een bezoek gebracht bij boer Jos Ubels, waarbij Jos vol passie vertelde over de runderen die hij heeft rondlopen in een schitterend natuurgebied dat door de runderen wordt onderhouden door begrazing en natuurlijke bemesting. Een schitterende manier van circulair boeren en waarbij de runderen een goed leven hebben en een smaakvol en eerlijk product opleveren.