Eerste Grill ’n Chill van Voortman Buitenleven blijkt een groot succes

Pesse - Eén groot gezellig barbecuefestijn; onder grote belangstelling vond onlangs het eerste Grill ’n Chill-weekend van Voortman Buitenleven plaats.

Op het terrein voor de showroom konden de bezoekers genieten van grillkunsten op diverse barbecues en buitenkeukens. ‘We zijn blij met de hoge opkomst; voor ons het bewijs dat we iets bijzonders te bieden hebben’, vertelt een trotse Albert Staal, ondernemer en eigenaar van het Pessense bedrijf.

In mei openden Albert en zijn team ‘Voortman Buitenleven’. Een prachtige showroom waar iedereen die van tuin- en buitenleven wil genieten, zijn hart kan ophalen. ‘Net zoals in de keukenshowroom (Staal is ook eigenaar van Voortman Pesse, Badkamers Keukens & Tegels) geven we bij Voortman Buitenleven veel demonstraties. Tijdens deze Gril ’n Chill-dagen laten we zien hoe je, het hele jaar door, kunt genieten van buiten koken’.

Artola Fiq barbecue

Afgelopen weekend was er een prominente plek ingeruimd voor de Artola Fiq barbecue. De enorme barbecue, van Hoogeveense makelij, trok de aandacht van veel bezoekers. ‘Maar ook de kleinere modellen werden gepresenteerd’, gaat Albert Staal verder. ‘Voor iedere hobbykok en buiten-koken-liefhebber hebben we een barbecue die past. De barbecues zijn altijd te zien in onze showroom, met de Grill ’n Chill-dagen laten we onze bezoekers ervaren hoe je ze kunt gebruiken. Iedereen eet gezellig een hapje met ons mee. Op die manier willen we iedereen laten meegenieten van al het moois dat we bij Voortman Buitenleven te bieden hebben; het hele jaar door!’

Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Hou dan de website en de Facebookpagina van Voortman Buitenleven in de gaten.