Houd me vast, cursus om (partner)relatie te verbeteren

Hoogeveen - 'Houd me vast’ is een cursus om de (partner)relatie te verbeteren. Deze cursus wordt op vele plaatsen in Nederland met succes gegeven. En binnenkort is ‘Houd me vast’ ook in Hoogeveen te volgen.

Trainer Hermien Brons vertelt: ‘Er is ruimte voor drie (echt)paren om mee te doen. Want deze cursus volg je samen met je partner.’ Door het volgen van de ‘Houd me vast’-cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. ‘Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen’, zegt Brons.

8 keer 2 uur

Het is een cursus van 8 keer 2 uur, gegeven door een hiervoor opgeleide EFT-trainer. De deelnemers gaan actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen. De ervaringsverhalen van eerdere deelnemers zijn te lezen op www.houdmevast.nl.

De training start op donderdag 31 oktober van 14.30 tot 17.00 uur en bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten. Voor meer informatie: mail naar sww@swwh.nl of bel 0528-278855.