HuidZorg Drenthe ontvangt award van IMAGE Skincare

Hoogeveen - Onlangs nam Jiska Boer namens het hele team van HuidZorg Drenthe de IMAGE Skincare Award in ontvangst in het Tropenmuseum in Amsterdam, tijdens een gala en workshop van dit wereldmerk.

Al een aantal jaren behandelt HuidZorg Drenthe haar cliënten met de diverse producten van IMAGE, om voor hen zichtbare en daadwerkelijke huidverbetering te realiseren. Vooral voor de behandeling van huidproblemen als acne, rosacea en huidverjonging zetten de huidtherapeuten van HuidZorg Drenthe de complete lijn van IMAGE in. Ook zijn al deze producten verkrijgbaar in de webshop van HuidZorg Drenthe.

Holidaysets enorm populair

‘Het is nog maar oktober’, zegt Jiska Boer, ‘maar nu al worden de enorm populaire holidaysets bij ons besteld met het oog op de feestdagen. En daar moet je gewoon snel bij zijn. Het betreft een set met diverse producten in een luxe geschenkverpakking voor een scherpe prijs. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat deze producten echt het verschil maken voor mensen die een huidprobleem ervaren en die er goed uit willen zien. Kijk op onze nieuwe website www.huidzorgdrenthe.nl.’