LekkerBijKlok presenteert nieuwe menukaart

Hoogeveen - Het team van LekkerBijKlok heeft op 1 oktober haar nieuwe menukaart gepresenteerd. Compact en overzichtelijk om de gasten nog sneller te bedienen. Uiteraard ook te bestellen via de website LunchenBijKlok.nl via Thuisbezorgd.nl.

‘We merkten dat we zelf de lat steeds hoger gingen leggen. Uiteraard daartoe gekomen door de wensen van onze gasten. Onze gasten willen snel geholpen worden en uitmuntende kwaliteit en service geleverd krijgen. Daar hoort een professionele aanpak bij. Samen met Foodservice en Hospitality bureau HTC Advies uit Almere hebben we samen met ons team die slag gemaakt. We hebben met elkaar een gedegen en uitgebalanceerd assortiment gemaakt voor ieder wat wils. De lekkerste vers belegde broodjes voor de gezonde hap, de lekkere trek, de vette hap maar uiteraard ook vegetarisch, vegan en glutenvrij. Precies zoals men van ons verwachten mag’, aldus manager Elma Vinke.

Paar maanden mee bezig geweest

‘Samen met Diet Klok zijn we achter de schermen hier wel een paar maanden mee bezig geweest om te komen tot een nieuwe, verfrissende menukaart. Zo zijn we weer een stap verder gekomen in een goede balans van de wensen van onze gasten op het tankstation en lunchroom. Ook omdat we klaar willen en moeten zijn voor het nieuwe rijden wat een mix zal gaan worden tussen elektrisch en fossiel rijden.’