Schubertiade met Annemieke McLane in kunsthuis Venendal

Hoogeveen - Annemieke McLane (geboren als Annemieke Spoelstra en opgegroeid in Hoogeveen) luisterde op zeer jonge leeftijd graag naar Bach en dat resulteerde al snel in de liefde voor piano. Op haar 16de leverde dat al een ‘eervolle vermelding’ op bij het Prinses Christina Concours.

Tijdens haar studie aan het conservatorium in Zwolle speelde ze solo, kamermuziek en was liedbegeleider op diverse conservatoria, waaronder Zwolle, Arnhem, Rotterdam en Amsterdam.

Diverse successen volgden snel en in 2003 maakte zij de oversteek naar Burlingtonn Vermont (US). Daar werd ze pianodocent aan het St. Michaël College, trad ze op als solist en speelde onder andere in het Contemporary Music Ensemble. Nu is Annemieke even terug in haar Hoogeveen en verheugt zij zich op het komende concert bij kunsthuis Venendal.

Klassiek pianoconcert met werken van Schubert. Aanvang 16.00 uur. Entree: 12,50,- per persoon. Aanvang 16.00 uur. 
 
Reserveren gewenst. Dit kan per telefoon via 06-53978889 of per email: info@kunsthuisvenendal.nl. Uiteraard zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij kunsthuis Venendal aan de Hoofdstraat 9 in Hoogeveen.