Centrummanager Leo Hoksbergen vertrekt uit Hoogeveen

Leo Hoksbergen heeft aan het bestuur van de Stichting Centrummanagement Hoogeveen kenbaar gemaakt dat hij met ingang van 1 januari 2020 vertrekt als centrummanager in Hoogeveen.

Sinds 2009 heeft hij als centrummanager de organisatie en coördinatie voor de stichting op zich genomen. Na tien jaar vindt hij het een mooi moment om het stokje over te dragen. Sinds juni van dit jaar heeft hij een nieuwe uitdaging opgepakt als binnenstadmanager in Kampen.

Solide fundament gelegd

Het bestuur van de Stichting Centrummanagement wil hem hartelijk bedanken voor zijn inzet voor het stadscentrum van Hoogeveen. ‘Er is in de afgelopen jaren mede dankzij de inzet van Leo een solide fundament gelegd in het stadscentrum. Daarbij is de Stichting Centrummanagement Hoogeveen als professionele organisatie van en voor ondernemers neergezet en uitgebouwd. Daarbij zijn we als centrumondernemers in het stadscentrum samen via de Stichting Centrummanagement een solide gesprekspartner voor de gemeente, provincie en andere stakeholders geworden. Ook is vanuit het ondernemersfonds (de BIZ-gelden) fors geïnvesteerd in extra sfeermaatregelen en een compleet activiteitenprogramma in het stadscentrum’, aldus het bestuur van de stichting.

Derde stemronde BIZ

Deze BIZ-gelden wil de Stichting Centrummanagement ook de komende jaren graag weer inzetten. ‘De ontwikkelingen in de retail gaan erg snel en we blijven grote uitdagingen houden om het stadscentrum aantrekkelijk voor de bezoeker te houden en verder op de kaart te zetten. Het ondernemersfonds via de BIZ is daarbij hard nodig, omdat anders geen activiteiten meer kunnen worden georganiseerd. Een positieve uitslag van de stemronde onder de ondernemers voor verlenging van de BIZ is daarbij van cruciaal belang’, aldus de Stichting Centrummanagement. Hoksbergen is daarom op dit moment nog druk bezig om de derde stemronde te begeleiden in samenwerking met de ondernemer-ambassadeurs om zo tot een positieve stemuitslag te komen.