Speciaal voor ondernemers: SpeakUP met Duncan Stutterheim

​Hoogeveen - Op zoek naar inspiratie om te starten met een eigen bedrijf, of om je huidige bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Kom dan dinsdagavond 8 oktober naar SpeakUP in theater De Tamboer in Hoogeveen.

De OndernemersFabriek Drenthe zet samen met ‘Ik ben Drents ondernemer’ én de Drentse  Rabobanken, met dit concept á la college tour, gedreven ondernemers in de spotlights. Bij SpeakUP krijg je de kans om vragen te stellen aan doorgewinterde, spraakmakende ondernemers.

Tijdens de nieuwste editie van SpeakUP, interviewt dagvoorzitter Robert De Vries, naast Drents ondernemer, Bram Eigenraam (bekend van onder andere The Carbage run en Crum eventravel), de spraakmakende ondernemer Duncan Stutterheim. In een informele setting gaat Robert in op hun hoogtepunt(en), maar ook over het verwerken van dieptepunten.

Duncan Stutterheim

Duncan is bekend als medeoprichter van het legendarische ID&T, het bedrijf achter internationale dance-evenementen als Sensation en Tomorrowland. Hij is een uiterst succesvol ondernemer die zijn bedrijf naar grote hoogten stuwt en graag maatschappelijk onderneemt.

Aanmelden & meer info
Aanmelden en meer informatie via https://www.rabobank.nl/lokale-bank/assen-noord-drenthe/ Vol is vol.