Kledingwinkel Eén-twee in nieuw jasje

Zuidwolde - Dit weekend was de feestelijke opening van de vernieuwde Eén-twee. Vrienden en familie waren tussen 1 en 2 uitgenodigd om de make-over van de kledingzaak te bewonderen. Na de onthulling van het nieuwe logo hadden de twee dochters van de nieuwe eigenaresse de eer om het lint door te knippen. Daarna was er tijd voor een hapje en een drankje.

'Ik wil iedereen graag bedanken die mee heeft geholpen met de make-over. Dankzij mijn lieve vrienden en familie is het gelukt om in korte tijd een super resultaat te bereiken', aldus de enthousiaste nieuwe eigenaresse Annemieke Lindenhols.

'Toen de vorige eigenaar Joke Kloeze aangaf op zoek te zijn naar een opvolger, hoefde ik niet lang na te denken. Soms komt er iets op je pad waarvan je vooraf niet wist dat het een droom was. Ik was altijd al vaste klant bij Eén-Twee, omdat ik er blij van word als ik een nieuwe outfit scoor die perfect past, terwijl die bij iemand anders uit de kast was gevallen. Zo krijgt een mooie vondst een tweede kans. Verder is het reuze praktisch voor kinderkleding. Als ze gaan sporten, buitenspelen of wintersporten, is het ideaal om hier wat te halen tegen een kleine prijs. En het ruimt thuis natuurlijk lekker op in de kast.'

Ze vervolgt: 'Het is belangrijk dat zo’n mooi initiatief blijft bestaan in Zuidwolde, en ik vind het dan ook superleuk dat ik dit kan voortzetten in het dorp waar ik zelf vandaan kom. Ik heb ontzettend zin om aan de slag te gaan. De overdracht is super verlopen en Joke heeft een mooi bedrijf opgebouwd en overgedragen. Ik wil haar dan ook graag bedanken voor de goede zorgen en haar succes wensen met haar nieuwe start.'

Hoewel de winkel een make-over heeft gekregen, verandert er aan het concept niets. Klanten zijn welkom om kleding in te brengen. Kleding die een tweede kast verdient komt in de winkel en anders krijgen ze altijd nog een mooie bestemming via het goede doel. Alle kleren zijn welkom en er wordt niks weggegooid.

'Ik ben heel trots op het resultaat en wil dit graag aan iedereen laten zien. De hele maand Oktober is een welkomstmaand. Een mooi moment om kennis te maken en gelijk een goede gelegenheid om thuis de kast op te ruimen. Let van tevoren even op de gewijzigde openingstijden.