'De herinrichting is echt een energizer!

Hoogeveen - De Hoofdstraat wordt flink aangepakt. Elke twee weken vertelt een bezoeker, ondernemer of Hoogevener wat zij van de herinrichting van de winkelstraat vinden. Deze week: Gerard Hendriksen en Janny Schenkel van Livera.

Kom maar op met fase 2! Want dan wordt het onhandige podium over de Cascade omgebouwd tot een prachtige oversteekplaats. Het is zó belangrijk dat we onze gastvrijheid ook zichtbaar maken in de inrichting van de straat. Zodat bezoekers zich welkom voelen en een prettig verblijf ervaren. Het mooie is: bezoekers van buiten Hoogeveen benoemen die gastvrijheid al vaak. We doen in Hoogeveen echt iets bijzonders, zonder dat we het in de gaten hebben: gewoon aardig zijn, vriendelijk en gastvrij!

Als ondernemers zijn we vooral druk met onze lingeriewinkel. Maar we zijn ook allebei actief in samenwerkingsverbanden zoals het Centrummanagement en het Gehandicaptenplatform. Omdat we allebei vinden dat goede samenwerking tot betere resultaten leidt. Samenwerking geeft ook energie, je komt op ideeën en je leert van elkaar. In het centrum van Hoogeveen wordt door allerlei partijen samengewerkt. Soms zijn er pittige discussies. Maar het is mooi dat iedereen het gezamenlijk belang onderkent: een aantrekkelijk centrum voor zowel bewoners, de ondernemers én de bezoekers. De herinrichting is daarbij een echte energizer!