Tweede editie trouwbeurs Your Best Wedding

Hoogeveen - Bruidsevent Your Best Wedding, de grootste trouwbeurs van Noord Nederland, wordt op 28 en 29 september gehouden aan de Lindberghstraat in Hoogeveen. Echte professionals uit de trouwbranche staan klaar om bezoekers enthousiast te informeren over alles wat bij trouwen komt kijken.

Er kan in een relaxte sfeer genoten worden van mooie stands en op zowel de zaterdag als de zondag is er een spetterende modeshow. Beide dagen begint de show om 13.00 uur. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld twee oldtimerbussen te zien en veel luxe trouwauto’s, zoals van Hummer, Limousine, Citroën Traction, Chevrolet Bel Air, Rolls-Royce en nog veel meer.

Gratis

De trouwbeurs is niet alleen bedoeld voor mensen die trouwplannen hebben. Ook mensen die geen plannen hebben of misschien al getrouwd zijn of binnenkort een jubileum vieren, zijn van harte welkom. De beurs is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree voor Your Best Wedding is gratis.

Op de website www.win-winevents.nl kunnen de standhouders die zich al hebben ingeschreven bekeken worden. Potentiële standhouders kunnen zich eventueel nog aanmelden via een mail naar info@win-winevents.nl