Zij ontzorgt bedrijven met kerst

Echten - De zomer is nog maar net voorbij en Leonie van Dijk en Marlies Eshuis van Zij Organiseert zijn al druk met het uitwerken van plannen voor de kerst. In samenwerking met Westerbergen wordt er op 11, 12 en 13 december een kerstevent georganiseerd voor bedrijven.

‘Afgelopen december hebben we voor een zorgonderneming een personeelsfeest met kerstmarkt mogen organiseren waar medewerkers bij lokale ondernemers hun eigen kerstpakket konden samenstellen. Dit was een groot succes’, aldus Leonie van organisatiebureau Zij Organiseert.

Iets origineels

Zo na de zomervakantie staat bij ieder bedrijf het kerstpakket weer op de agenda en moet er toch weer iets origineels bedacht worden. Op de kerstmarkt shoppen de medewerkers middels munten in een gezellige sfeer en setting hun eigen kerstpakket bij elkaar. Het is tevens een gezellig samenzijn met collega’s en een mooie bijkomstigheid is dat de lokale ondernemers ook worden gesteund. En dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje op een locatie die helemaal is omgetoverd in kerstsfeer met livemuziek. In combinatie met het ijsplein dat van 30 november tot en met 5 januari op het terrein staat, is dat een fantastische aanvulling voor deze dagen. ‘Het concept is natuurlijk niet nieuw, maar we willen de bedrijven echt ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden. Niet alleen toegang tot de kerstmarkt, maar het verzorgen van een uitnodiging tot de registratie van alle aanmeldingen behoort tot het concept. Alle bedrijven zijn welkom en het aantal medewerkers is hierbij niet van belang. Voor de kleine bedrijven zijn er ook mogelijkheden.

Interesse? Kijk voor meer informatie op de website www.zijorganiseert.nl/kerst en neem contact met Leonie of Marlies op.