Hoogeveens Mosselfeest zorgt weer voor een topavond

Hoogeveen - Een gemêleeerd gezelschap, mosselen en heel veel meer lekkers, livemuziek, de entourage van een prachtig verlichte kerk en op en top gezelligheid. Met die woorden laat het Hoogeveens Mosselfeest zich kortweg omschrijven.

Een feest dat inmiddels traditiegetrouw eind september wordt gehouden op het plein bij de Grote Kerk, naast Grand Café Het Postkantoor. Vrijdagavond vond de zesde editie plaats en opnieuw kan de organiasitie terugkijken op een geweldig feest.

Niet te veel poespas

De gasten, die op uitnodiging aanwezig waren, lieten zich de mosselen, de Zeeuwse lekkernij die natuurlijk centraal stond deze avond, goed smaken, maar genoten ook van oesters, puntzakken frites, gerechten van de grill en heerlijke drankjes. Verder was er tijdens het Hoogeveens Mosselfeest zoals altijd niet te veel poespas. Geen langdurige speeches, loterij, veiling en smokings of galajurken. Dat zorgde bovenal voor een ongedwongen avond.

Organisatie

De organisatie van het jaarlijkse culinaire festijn was wederom in handen van Albert Jan Vos, Eric Wiegel en John van Regteren. De gasten waren er op uitnodiging van maar liefst zeventien bedrijven: Het Postkantoor, Uw Slijterij Dikkers, vanregteren, Pickup, Interieurbouw De Jonge, De Personeelsafdeling, Hoogeveensche Courant, BRS Reclame, Hema Hoogeveen, de ZorgZaak, De Jong & Laan, Assurantiekantoor Lichtendonk, Van Linge en Tillema Notarissen, Toyota Ruyne, Betech Group, ProVision en Hentenaar.

Kijk hier voor de foto's: 

https://www.facebook.com/pg/hoogeveensmosselfeest/photos/?tab=album&album_id=2450196728591163

https://www.facebook.com/pg/hoogeveensmosselfeest/photos/?tab=album&album_id=2450204438590392