'We hebben een prachtig plein voor de deur'

Hoogeveen - De Hoofdstraat wordt flink aangepakt. Elke twee weken vertelt een bezoeker, ondernemer of Hoogevener wat zij van de herinrichting van de winkelstraat vinden. Deze week: Patrick Helsloot, Herbert Bosma, Christian Bout en Peter Mulderij.

Het ondernemen en de horeca bleef kriebelen bij mij. Op een middag kreeg ik het begin van dit idee aangedragen. Ik zag de potentie en was gelijk enthousiast! Samen met 3 vrienden hebben we hierop doorgeborduurd totdat we het concept hadden wat het nu is: pannenkoeken als take-away. Dat is er in het Noorden nog niet, het is ideaal voor een korte stop of de lunch en iedereen komt wel bij een pannenkoekenrestaurant.

Toen we gingen kijken naar een goede locatie lag Hoogeveen voor hand. We komen er allemaal vandaan, het pand was goed en er ligt een prachtig plein voor de deur. Bovendien heeft dit stuk van Hoogeveen nog geen makkelijke maaltijd. En zo gebeurt het dat binnenkort de pancake store opent in de Hoofdstraat. Wie weet wat de toekomst ons brengt?