'We blijven in beweging en dat geeft energie!'

Hoogeveen - De Hoofdstraat wordt flink aangepakt. Elke twee weken vertelt een bezoeker, ondernemer of Hoogevener wat zij van de herinrichting van de winkelstraat vinden. Deze week: Pieter-Bas Rebers.

Er gebeurt wat in Hoogeveen! Je voelt het, je hoort het en je zíet het ook daadwerkelijk. Super! We blijven in beweging en dat geeft energie. Want stilstaan is nooit goed. Ik denk dat we ons gelukkig mogen prijzen dat Hoogeveen dúrft, in een tijd waarin plaatsen om ons heen dat misschien niet zo snel doen. De herinrichting van de binnenstad is een heel concreet voorbeeld dat Hoogeveen wil investeren in haar bezoekers. We dagdromen niet alleen, maar dóen ook.

Als gemeente, ondernemers en inwoners werken we hier ieder op onze eigen manier aan, want we hebben allemaal hetzelfde doel: een aantrekkelijk stadscentrum. Waar het borrelt en bruist, waar voor ieder wat wils is, waar het leeft! Zo dromen en bouwen wij als culturele instellingen stapje voor stapje toe naar een nieuw complex, het culturele cadeau voor Hoogeveen. Ik geloof dat al deze ontwikkelingen uiteindelijk de perfecte rode loper naar Hoogeveen vormen voor ons publiek!