'Blij dat het centrum metamorfose ondergaat'

Hoogeveen - De Hoofdstraat wordt flink aangepakt. Elke twee weken vertelt een bezoeker, ondernemer of Hoogevener wat zij van de herinrichting van de winkelstraat vinden. Deze week: Wim Mol.

Wat ben ik blij dat het centrum van Hoogeveen een metamorfose ondergaat. Er is in de laatste jaren veel veranderd voor zowel de consument als de ondernemer. Afwachten dat oude tijden gaan herleven in welke vorm dan ook, is zinloos. Nu proactief reageren is de enige mogelijkheid, en dat is in volle gang. Het centrum is nu op een nette manier een bouwput. Heeft u al gezien hoe zorgvuldig alles aangegeven wordt, en dat alle winkels gewoon bereikbaar zijn?

Straks zal het een stadscentrum zijn waar beleving voor de bezoekers en verbinding tussen het hele centrum duidelijk zichtbaar zullen zijn. Dat zijn voor mij twee belangrijke woorden beleving en verbinding. De beleving als het totaal van jouw gedachten, gevoelens en waarnemingen in het centrum. Dit aangevuld met de verbinding waar mensen elkaar ontmoeten op het terras, of tijdens een evenement, of in een van de vele winkels. Zodat wij samen kunnen zeggen: wij zijn trots op ons Hoogeveen.