'We struinen graag door de stad'

Hoogeveen - De Hoofdstraat wordt flink aangepakt. Elke twee weken vertelt een bezoeker, ondernemer of Hoogevener wat zij van de herinrichting van de winkelstraat vinden. Deze week: familie Sneller.

We kwamen hier voor het eerst in 2002. We gingen op de koffie bij onze buren die in Hollandscheveld op vakantie waren. Dat is ons zo goed bevallen dat we sinds 
2003 hier elk jaar wel een paar dagen zijn. Soms met z’n tweeën, soms met kinderen en kleinkinderen. Er hangt hier zo’n fijne sfeer: mensen groeten elkaar hier nog op straat, zelfs de jeugd. Dat is fijn!
 
Als we hier zijn fietsen we veel en gaan we bijna dagelijks naar Hoogeveen. We struinen graag door de stad, af en toe even zitten met wat lekkers en snuffelen in de kringloopwinkels. Of we gaan kijken bij het vliegveld naar de parachutespringers, dat vinden we leuk. Gewoon lekker ontspannen, we hebben de tijd.
 
Als je hier zo vaak komt als wij zie je hoe de stad zich ontwikkelt. De Kaap, bijvoorbeeld, is prachtig geworden. Van de werkzaamheden in de Hoofdstraat hebben we geen last, de looproute is iets anders. En, het moet toch een keer gebeuren? We zijn benieuwd naar het resultaat!