'Het stadscentrum is behoorlijk veranderd'

Hoogeveen - De Hoofdstraat wordt flink aangepakt. Elke twee weken vertelt een bezoeker, ondernemer of Hoogevener wat zij van de herinrichting van de winkelstraat vinden. Deze week: Frédérique Waakop Reijers.

Vanaf 1998 wonen wij in het buitengebied van Hoogeveen. Sindsdien hebben we het stadscentrum behoorlijk zien veranderen. De meeste veranderingen waren positief. Het is wel jammer dat er minder aparte winkeltjes zijn om in rond te snuffelen, maar verder heeft het eigenlijk alles.
 
Sinds 2012 run ik een B&B en het is fantastisch dat het centrum en de omgeving veel aanbod heeft wat betreft evenementen en horeca. Als onze gasten vragen waar ze in de avond een hapje kunnen eten is er voor ieders smaak en budget wel wat. Mooiste terrasplekje vinden wij het Van Echtenplein, daar is het echt of je even helemaal weg bent met een bijna buitenlandse sfeer. Hoewel het fietsnetwerk verbeterd is, hebben we nog wel een wens: goed openbaar vervoer. In het weekend gaan de bussen maar eens in de twee uur, daar hebben gasten weinig aan.