Duik de keuken in voor ‘Heel Zuidwolde Kookt’

Zuidwolde - Bibliotheek Zuidwolde en Welzijn De Wolden hebben het idee opgevat om een nieuw initiatief op te zetten, namelijk ‘Heel Zuidwolde kookt’! Het is de bedoeling dat inwoners van Zuidwolde op woensdag 6 november gaan koken voor andere inwoners uit het dorp.

Het initiatief is naar een idee uit Veghel in Noord-Brabant. Daar hebben ze al een aantal edities van ‘Heel Veghel bakt’ achter de rug. De achterliggende gedachte is om mensen met elkaar te verbinden, door samen een maaltijd te nuttigen.

De bedoeling van ‘Heel Zuidwolde kookt’ is, dat inwoners van Zuidwolde op woensdag 6 november gaan koken voor andere inwoners van Zuidwolde. Sommige mensen vinden het erg leuk om voor ander te koken, anderen vinden het gezellig om eens bij iemand anders aan de tafel aan te schuiven.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich hiervoor opgeven via een opgaveformulier die op de website van Welzijn De Wolden staat ( www.welzijndewolden.nl) of af te halen is in de bibliotheek in Zuidwolde. Aanmelden kan tot 11 oktober. Het initiatief wordt gesponsord door, PLUS van Tongeren in Zuidwolde. Na aanmelding wordt er door de organisatie een match gemaakt.

Meer weten over ‘Heel Zuidwolde kookt’? Neem dan contact op met Bibliotheek Zuidwolde, (088) 0128290 / info@bibliotheekzuidwolde.nl of Welzijn De Wolden (0528) 378686 / lottekoolhof@welzijndewolden.nl of annemiekechten@welzijndewolden.nl .