Showroomvoordeel bij Keukencentrum Uniek

Hoogeveen - De Hoogeveense keukenspeciaalzaak Uniek is al jaren een begrip in de regio, niet alleen omdat ze sinds 1975 bestaan en de goede service maar ook vanwege de prachtige showroom.

Omdat ze altijd voorop willen lopen als het gaat om keukentrends, vernieuwen ze met regelmaat de keukens die staan opgesteld.

Dit betekent automatisch dat er keukens zijn die plaats moeten maken voor de nieuwe opstellingen en concepten die ze een plek willen geven in de showroom. Eigenaar Dennis Spijkerman: ‘Wij hebben enkeles keukens die onze showroom voor een mooie prijs mogen verlaten. Met de aankoop van een showroomkeuken kun je veel geld besparen en ontvang je een hoogwaardig product tegen een eersteklas prijs. Een ander voordeel is dat je er zeker van bent dat de kleuren, fronten en het design bevallen. Loopwegen en ergonomische aspecten kunnen bij ons in de zaak al worden getest. Daarnaast geven wij advies over eventuele aanpassingen of speciale constructies die gedaan zouden moeten worden om een showroomkeuken passend te maken.’

Volledige ontzorging

Dennis besluit: ‘Wij gaan altijd voor volledige ontzorging. Wij organiseren (indien gewenst) alle bijkomende bouw- en installatiewerkzaamheden. Zo is alles omtrent plaatsing geregeld en qua planning is het op elkaar afgestemd. Onze onderaannemers zijn altijd betrouwbare partners waarmee wij al jarenlang samenwerken’.