Henk van Eck viert jubileum bij EP:Kuik

Hollandscheveld - Henk van Eck heeft maandag gevierd dat hij 40-jaar in dienst is bij EP:Kuik. Sinds 1979 is hij in vaste dienst bij EP:Kuik, zelfs hiervoor was hij al jaren als zaterdaghulp aanwezig. In die 40 jaar is gebleken dat Henk een groot aanpassingsvermogen bezit.

Van de introductie van de zwart-wit tv naar OLED-televisie, van langzaamwassers naar volledig elektronische wasautomaten. En wat te denken van software en pc’s.

Henk heeft dan ook verschillende uitbreidingen en verhuizingen meegemaakt. Tijdens deze verbouwingen heeft Henk laten zien dat hij naast monteur ook een uitstekend allround timmerman is. Hij heeft dan ook veel inbreng gehad in het bouwen en verbouwen van het steeds weer wisselende winkelinterieur.

Maandag werd Henk op zijn werk verrast door zijn collega’s en echtgenote om het heuglijke feit te vieren. Zijn echtgenote nam een boeket bloemen in ontvangst. Ook werd hen samen een reischeque aangeboden. ‘s Avonds ging Henk samen met zijn echtgenote en collega’s uit eten om de dag af te sluiten. Die avond kwamen er nog veel anekdotes over de tafel. ‘De 40 jaren zijn dan ook voorbij gevlogen’, aldus Henk.