Benefietfestival Heidehof is een succes

Pesse - Het benefietfestival Heidehof is meer dan geslaagd. Zowel zaterdag als zondag heerste er een gezellige sfeer in de tuin van Villa Heidehof aan de Hendrik Reindersweg in Pesse. En ook belangrijk: de opbrengst was boven verwachting goed.

Dick en Bram Schepenaar, Jelco en Sil Folkertsma en Ronald Pap van World Servants willen zoveel mogelijk geld inzamelen om in oktober mee te nemen naar Malawi. In drie weken willen ze daar een school neerzetten, compleet met sanitair. Voordat het zover is, moet er nog heel wat gebeuren. Er moet behoorlijk wat geld ingezameld worden om de bouw mogelijk te maken.

Zaterdagavond speelden de bands By Accident en Scars. Twee forse buien gooiden even roet in het eten, maar dat ging niet ten koste van de sfeer. Zondag was een echte familiedag. Vele gezinnen genoten ‘s middags van de muziek van Duo Sonic, een springkussen, hutten bouwen, marshmallows roosteren boven een vuurtje en heerlijke broodjes hamburger of een smakelijk bakje soep. Fotoclub Highlight zette voor het goede doel aanwezigen op de foto.