Benefietwedstrijd voor ‘t Oekie tegen Kanker

Hollandscheveld - Hollandschevelder Wout Smit doet in juni 2020 met een groep vrienden mee aan Alpe d’HuZes onder de naam ‘t Oekie tegen Kanker. Hij wil daarmee een periode van ruim vijftien jaar waarin hij tegen blaaskanker streed, afsluiten.

Er staan allerlei acties op touw om namens het team geld in te zamelen. Vrijdagavond 30 augustus vindt de allereerste Dutchfield Old Firm plaats op ‘de Oosthoek’ te Hollandscheveld. Deze wedstrijd tussen oud-eerste-elftalspelers van vv Hollandscheveld en sv Hodo is een initiatief van ‘t Oekie tegen Kanker.

De wedstrijd begint om 19.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter René Boer uit Hoogeveen. De kantine is open vanaf 18.00 uur en sluit om 22.00 uur in verband met de feestweek in Hollandscheveld. De organisatie van team ‘t Oekie tegen Kanker hoopt op veel publiek en heeft de entreeprijzen bewust laag gehouden zodat een ieder aanwezig kan zijn bij deze wedstrijd. Ook zal men een grote verloting houden met mooie prijzen. Alle opbrengsten komen geheel ten goede aan de actie van ‘t Oekie tegen kanker.

Op de jaarmarkt staat zaterdag ‘t Oekie tegen Kanker samen met het Roparun-team Hollandscheveld/Nieuwlande met een kraam op Het Hoekje staan en rond de kerstdagen zit er ook nog een actie in de pen.

Via de Facebookpagina ‘t Oekie tegen Kanker wordt iedereen op de hoogte gehouden van alle acties. Iedereen die Team Wout Smit wil steunen kan een bijdrage storten op NL94RBRB0709994788 t.n.v. W. Smit en/of L. Lip o.v.v. ‘t Oekie tegen Kanker’.