Stage 19 voor het eerst live bij De Lijst

Hoogeveen - Op het terras van café De Lijst is komende zaterdag weer livemuziek te horen. Deze keer is het de beurt aan Stage 19, dat in plaats van Tarango komt spelen.

De band bestaat pas vier weken, maar nu al live op het podium bij De Lijst. Stage 19 draait hoofdzakelijk om het vertolken van nummers die iedereen kent, maar bijna niet meer in het livecircuit te horen zijn. In het repertoire zitten onder andere nummers van Vince Gill, Bonnie Raitt, Willie Nelson en Aison Krauss, maar ook van Chris Stapleton, Marc Broussard, Delbert McClinton en Linda Ronstadt. Muziek die alle kanten op gaat, maar altijd relaxed blijft. Kwaliteit en plezier staan bij Stage 19 voorop. De band bestaat uit Silva Maat-Penning (zang), Vincent Maat (toetsen/zang), Miguel Manusama (gitaar) en Han Latuperissa (percussie).

Laatste zaterdag buiten

Dit is de laatste zaterdag met livemuziek op het terras. Met mooi weer is de jamsessie 30 augustus nog wel buiten. De band begint tegen 16.00 uur te spelen. Er is een springkussen aanwezig voor de kinderen en  eetgelegenheid voor de lekkere trek.