Familie Kremer verdient pluim

Hoogeveen - De familie Kremer uit Hoogeveen verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne ‘Lege batterijen? Lever ze in en WIN!’ van Stibat. Met haar deelname bewijst de familie uit Hoogeveen zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Wie lege batterijen inlevert, maakt elke maand kans op prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim-cadeaubonnen van 25 euro, twee reischeques van 500 euro en een reischeque ter waarde van maar liefst 1000 euro. Ook meedoen? Doe tien lege batterijen in een zakje met daarop naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en lever deze in bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder meer supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Nieuw leven

Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken we aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, levert u daar een bijdrage aan.

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie