Marriage Course start in Hoogeveen

Hoogeveen - Al heel lang getrouwd? Of misschien nog maar een paar jaar? Niet getrouwd, maar wel een serieuze relatie? Voor wie wil werken aan een sterke en blijvende relatie is de cursus Marriage Course zeer geschikt.

‘Je relatie een dikke voldoende, misschien ook niet? Het kan hoe dan ook altijd beter. De Marriage Course draagt daar aan bij’, aldus de organisatie.

De cursus is op christelijke uitgangspunten gebaseerd, maar volgens de organisatie heel praktisch voor ieder stel, met of zonder christelijke achtergrond. Iedereen is welkom. De deelnemers krijgen de tijd en de ruimte om samen te praten over onderwerpen waar zij in de drukte van het dagelijks leven misschien weinig of niet aan toekomen.

Op maandag 9 september gaat de Marriage Course van start in Hoogeveen. Het zijn zeven avonden verspreid over een periode van drie maanden. Er wordt altijd gestart met een diner voor twee. Daarna vervolgt de avond met een mix van les en interactie tussen de beide partners. Er zijn geen groepsgesprekken. Stellen die de cursus hebben gevolgd geven vaak aan dat ze een stap dichter naar elkaar zijn toegegroeid.

Wie wil investeren in zijn of haar huwelijk of relatie, wordt uitgenodigd zich aan te melden. Dat kan tot 1 augustus. Kijk voor meer informatie op de website. Wie vragen heeft kan mailen naar mchgv@solcon.nl. Marriage Course is een onderdeel van Alpha Nederland.