Herqua Sports gaat verbouwen, vernieuwen en vergroten

Hoogeveen - De komende weken worden er volop voorbereidingen getroffen voor de verbouwing van Herqua Sports. De bouwhekken staan al voor de deur, de hele winkel gaat op de schop.

Zo komt voorin de zaak een van de grootste sneakerwanden van Noord-Nederland. Er komen diverse afdelingen voor casual kleding en er wordt achterin de winkel een bootcampterrein en een indoor gymzaal gebouwd. Hier komt ook een hardloopparcours waar een camerasysteem bij zit.

De eerste verdieping zal helemaal in het teken staan van wintersport. Een compleet Alpendorp wordt gebouwd inclusief een skilift en een skihut voor het ultieme wintersportvakantiegevoel.

Verbouwingsuitverkoop

Voordat we dit allemaal kunnen bewerkstelligen moet de winkel leeg en daarom start vandaag de verbouwingsuitverkoop. Ontvang 50 procent korting op elk tweede artikel dat wordt gekocht. Van sneakers tot sportbroeken, van zomerjassen tot T-shirts en van zwembroeken tot tennisrackets, (bijna) alles doet mee.

Geldig op het hele assortiment met uitzondering van wandel- en hardloopschoenen en basics als slippers, sandalen en sokken.