Van Velsen: ‘We werken keihard aan het behalen van succes’

Aangeboden door: Bruins Makelaardij

Bruins Makelaardij - Ik wil een makelaar.nl helpt mensen op de woningmarkt in korte tijd een stap verder. Van appartement tot riante woonboerderij wordt u van het begin tot het eind begeleid, zodat u met een goed gevoel uw huis verkoopt of uw droomhuis aankoopt.

Makelaar Joris van Velsen adviseert al meer dan 10 jaar bestaande en nieuwe klanten op de woningmarkt. In tal van opzichten helpt hij je goed op weg met korte lijnen. Vanuit een heldere visie legt Van Velsen uit. "Wij begrijpen als geen ander dat mensen deskundig advies en hulp kunnen gebruiken bij de aankoop of verkoop van een woning. Daarom geven wij een eerlijk, transparant en volledig advies en schakelen wij de juiste partijen in, waarbij de benodigde kosten vooraf volledig in kaart worden gebracht."

Bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken. Bij Bruins Makelaardij - Ik wil een makelaar.nl weten ze dat maar al te goed, vandaar dat het makelaarskantoor in vele markten thuis is. "Wie samen met ons wil beginnen aan de verkoop van zijn huis kan erop rekenen dat we er tegenaan gaan. We werken keihard aan het behalen van succes. Daarbij is samenwerken, samen contact onderhouden en elkaar op de hoogte houden erg belangrijk. Door onze kleinschaligheid kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Dit zie je terug in alle stappen die wij samen met de klant doorlopen en dit wordt gewaardeerd. Naast de makelaardij kan je bij Bruins Financiële Dienstverlening ook terecht voor hypotheken en verzekeringen."

Je woning verkopen door Bruins Makelaardij - Ik wil een makelaar.nl? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak waarbij u uw wensen kenbaar kan maken. Ook kan u langskomen op kantoor, de medewerkers heten u van harte welkom! U kunt er terecht voor de aankoop, verkoop of waardebepaling van uw huis. Ook als u (tijdelijk) wilt huren of uw woning wilt verhuren kunt u op Bruins Makelaardij - Ik wil een makelaar.nl rekenen.

Bruins Makelaardij – Ik wil een makelaar.nl
Brinkstraat 30
7901 LA Hoogeveen
Tel. 0528 – 820 248
Internet. www.ikwileenmakelaar.nl