Pand 3&40 en Pesse 3 winnen Noordelijk Voetvolleytoernooi

Hoogeveen - De heren van Pand 3&40 hebben het 22ste Noordelijk voetvolleytoernooi bij HZVV gewonnen. In de finale werd CombiSport verslagen. Bij de dames zegevierde Pesse 3 dat in de finale Duo Penotti de baas was.

Er streden veertien herenteams en acht damesteams om de titel. De veertien herenteams speelden zes wedstrijden in de voorronde en de beste vier uit de voorronde plaatsten zich voor de kwartfinale, daarna de halve finale en uiteraard de finale. Bij de finale bij de heren stonden de teams CombiSport en Pand 3&40 tegen over elkaar. De heren van Pand 3&40 kwamen als winnaar uit de bus. Het team Skeppie d’r bij werd derde en de Monday Monkees werden 4e.

Twee poules

De acht damesteams werden ook verdeeld over twee poules en speelden drie wedstrijden. De nummers een plaatsten zich voor de halve finale. De nummers twee en drie hadden een tussenronde nodig om te bepalen wie ook in de halve finale kon spelen tegen de reeds geplaatste teams. In de damesfinale stonden Duo Penotti en Pesse 3 tegenover elkaar. Pesse 3 bleek uiteindelijk de sterkste te zijn en won het toernooi. Pesse 2 werd derde en Pesse 1 eindigde als vierde.

Het voetvolleytoernooi begon om 10.40 uur en tegen 17.15 uur klonk voor de laatste keer: ‘Scheidsrechter einde wedstrijd’. Na gebruik te hebben gemaakt van de welverdiende douche werden de prijzen uitgereikt. Tevens ging de BBQ aan en werd het een gezellige afsluiting van een zeer geslaagd toernooi.  

Bij de foto’s: de winnende teams van Pand 3&40 en Pesse 3. Foto: Bert Tigelaar