Groter pand voor Team Adis, Team Koen, PromoBee en Joy Reclame

Hoogeveen - Team Adis, Team Koen, PromoBee en Joy Reclame zijn per 1 juni werkzaam vanuit een nieuw en veel ruimer onderkomen in Hoogeveen. Aan de Dieselstraat 5 hebben de vier bedrijven de beschikking over een oppervlak dat ruim vier keer zo groot is als het vorige onderkomen in ondernemershotel de Compaen.

Het nieuwe thuis bestaat uit, in totaal, 1000 m2 oppervlak. Alle bedrijven hebben eigen kantoor en de overige ruimtes worden gedeeld met elkaar.

Groei

Aanleiding voor de verhuizing is de groei die de vier marketinggerelateerde ondernemingen doormaken. ‘Al onze activiteiten zitten in de lift. Team Koen (Wordpress websites) en Team Adis (Google marketing) richten zich op de online markt, terwijl PromoBee (gepersonaliseerde relatiegeschenken) en Joy Reclame (drukwerk & design) zich meer op de offline marketing richten. We vullen elkaar perfect aan. Door alles onder één dak te brengen kunnen we elkaar nog verder versterken en ruimte geven aan onze bedrijfsactiviteiten én samenwerkingen’, vertellen aldus Adis Nazareet en René Kerkhof.

Opening na de zomer

Een opening zal er komen na de zomervakantie. ‘We kunnen niet wachten om onze zakelijke relaties en familieleden ons nieuwe pand te laten zien. We zijn klaar voor de toekomst en hopen dat we nog veel regionale en landelijke ondernemers kunnen helpen met het behalen van online en offline succes’, aldus de ondernemers.