Otten Keukens en Sanitair Hoogeveen kiest voor nog persoonlijker aanpak

Hoogeveen - Aan het oriënteren voor een nieuwe keuken of badkamer? Hecht u waarde aan één aanspreekpunt gedurende het traject van advies tot en met de montage van keuken of badkamer? Compleet en servicegericht, dat is Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen.

‘Wij werken uitsluitend met betrouwbare merken in zowel het onder- als topsegment, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Otten Keukens en Sanitair: Duitse kwaliteit en Drentse nuchterheid! Overtuig uzelf en neem vandaag nog contact op of kom langs in onze showroom. Wij komen desgewenst ook bij u thuis en helpen u aan de hand van deskundig advies de keuken of badkamer van uw dromen te ontwerpen’, zegt Ferdinand Otten, eigenaar van het bedrijf.

Ideaal formaat

Onlangs heeft Otten zijn wagenpark daarom ook uitgebreid met de nieuwe Opel Vivaro van Automobielbedrijf Richard Thalen BV. Thalen: ‘Want ook bij ons geldt dat met Drentse nuchterheid gekozen is voor Duitse degelijkheid.’ Ferdinand Otten vult aan: ‘Door zijn ideale formaat kunnen wij met deze Opel Vivaro onze service nog beter vormgeven. Nog persoonlijker en dichter bij de klant.’