Samenloop voor Hoop: We are the Looks

Hoogeveen - We are The Looks, een team bestaande uit 35 enthousiaste vrienden die uit verschillende hoeken van Drenthe en Nederland komen om samen met elkaar mee te doen met de Samenloop voor Hoop Hoogeveen. Met de Samenloop voor Hoop zetten wij ons in tegen kanker. Helaas komt kanker nog te vaak voor en sterven er nog steeds mensen aan de gevolgen ervan.

Ook bij ons team hebben wij dit zowel van dichtbij als in de omgeving meegemaakt. Wij denken dat iedereen wel iemand kent in zijn of haar omgeving die te maken heeft met deze ziekte. Door zoveel mogelijk geld op te halen kan het KWF Kankerbestrijding onderzoek doen naar deze verschrikkelijke ziekte. Om de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker en kanker een chronische ziekte wordt een stukje dichter bij te brengen.

Ons doel is om samen 2000 euro op te halen. De teller staat op bijna 400 euro, maar daar komt nog veel meer bij. Als team zijn wij druk bezig met het verkopen van zelfgemaakte armbandjes, bieropeners, het organiseren van een quiz en bingomiddag op het werk van een van de teamleden. Ook zijn wij veel aan het kaarsenzakken verkopen voor de kaarsenceremonie. Dit onder het motto ‘laat ons niet in het donker lopen!’ Door zoveel mogelijk kaarsenzakken te verkopen wordt het parcours verlicht en is er van alles te lezen tijdens het lopen. Van kleine monumentjes tot lijfspreuken. In Hoogeveen zijn er ook op meerdere plekken donatieboxen van ons te vinden. Onder Andere bij Autoprofi, Sun-ID, Multimate, Deksels, Okay en Kapsalon Mulderij in Kerkenveld.

Moeilijke tijd

Tijdens de Samenloop voor Hoop in Hoogeveen op 5 en 6 juli lopen wij mee samen met elkaar 24 uur in estafettevorm. Waarbij wij met elkaar het donker tegemoet lopen en het ook weer dag zien worden. Want dit is wat kankerpatiënten en naasten ook meemaken in een moeilijke tijd. Samen zullen wij tijdens de samenloop stil staan bij kanker, denken wij aan de mensen en naasten die te maken hebben met kanker of hebben gehad, en zullen wij het leven vieren.

Wilt u ons helpen ons doel te behalen?! Laat een donatie achter in onze donatiebox. Bezoek onze actiepagina The Looks en laat een donatie achter of kom tijdens de Samenloop een kijkje nemen bij onze verkoopkraam. Waarbij wij natuurlijk ook graag aangemoedigd worden tijdens de 24 uur.