Michael Jackson wordt herdacht in De Tamboer

Hoogeveen - Tien jaar na zijn plotselinge overlijden wordt Michael Jackson herdacht tijdens een wervelende muziekshow, die in Groot-Brittannië al lovende recensies ontving. De Engelse Michael Jackson Tribute komt vijf weken naar een selectie aantal Nederlandse theaters en is op vrijdag 14 juni te zien in De Tamboer.

Alle grote hits komen voorbij van Billie Jean tot aan Thriller en van Beat It tot aan Man in the Mirror. Het choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door een geweldige band en dansers achter de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker Ben. Ga mee op reis langs meer dan 30 jaar muziek van Michael Jackson en The Jackson 5. Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in deze twee uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop!

Dit is tevens de laatste reguliere voorstelling van het theaterseizoen 18-19. Kaarten zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.