Promotieteam Open Bedrijvendag gaat op pad

Hoogeveen - Uiteenlopende bedrijven kunnen volgende week bezoek verwachten van een promotieteam van de Open Bedrijvendag (OBD) Hoogeveen. Het promoteam gaat op pad om extra de aandacht te vestigen op de OBD, die dit jaar wordt gehouden op zaterdag 2 november, én het thema van dit jaar: Hoogeveen maakt het!

Fotospel

Naast de uitnodiging om deel te nemen aan het evenement, wordt nog een uitnodiging gedaan. Dit jaar wordt een interactief fotospel gelanceerd, dat eind oktober in de OBD-special bij de Hoogeveensche Courant verschijnt. Daarin worden foto’s van uiteenlopende producten getoond, waarbij de lezer de producent moet zien te vinden. Bedrijven worden uitgenodigd hun product hiervoor aan te melden. Leuk is dat dankzij dit spel ook bedrijven die om wat voor een reden dan ook niet mee (kunnen) doen aan de Open Bedrijvendag Hoogeveen, toch een kans hebben om actief bij te dragen aan het thema van dit jaar.

Trots

Zowel het thema van de OBD 2019 als het fotospel maakt duidelijk dat Hoogeveen trots mag zijn op de enorme diversiteit aan producten die hier gefabriceerd worden.

Meer weten over de OBD Hoogeveen of alvast inschrijven? Dat kan op www. openbedrijvendaghooge veen.nl